Doi turişti străini, rătăciţi în Masivul Bucegi. Nu pot da indicii despre locul unde se află

Doi turişti străini, un bărbat şi o femeie, care s-au rătăcit şi au rămas blocaţi în Masivul Bucegi, au sunat, joi după-amiază, la 112 pentru a cere ajutor, însă aceştia nu pot da detalii despre locul unde se află, salvamontiştii plecând în căutarea lor.

251 afișări
Imaginea articolului Doi turişti străini, rătăciţi în Masivul Bucegi. Nu pot da indicii despre locul unde se află

Doi turişti străini, rătăciţi în Masivul Bucegi. Nu pot da indicii despre locul unde se află (Imagine: Alin Ivan/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontiştii din Buşteni au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea a doi turişti străini, un bărbat şi o femeie, care s-au rătăcit şi au rămas blocaţi în Masivul Bucegi.

Cei doi, care nu vorbesc bine limba engleză, au sunat la 112 şi au solicitat ajutor. Din conversaţia cu cei doi turişti, salvamontiştii au înţeles că ei au urcat pe munte de la telecabina din Buşteni.

Cei doi nu au putut da detalii despre locul în care se află, spunând doar că de pe munte văd o parte din oraş.

O echipă de la salvamont Bulşteni a plecat în căutarea celor doi.

Şeful Salvamont Buşteni a spus că operaţiunea de recuperare va fi dificlă, întrucât salvamontiştii nu au niciun indiciu despre locul în care se află cei doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici