Doi vietnamezi care au lucrat în România s-ar putea afla printre cei 39 de imigranţi morţi în Essex

Doi bărbaţi din Vietnam, care au lucrat în România, s-ar putea număra printre cei 39 de migranţi găsiţi morţi miercuri într-un camion în comitatul britanic Essex, potrivit The Guardian.

1079 afișări
Imaginea articolului Doi vietnamezi care au lucrat în România s-ar putea afla printre cei 39 de imigranţi morţi în Essex

Doi vietnamezi care au lucrat în România ar putea fi printre cei 39 de imigranţi morţi în Essex

Vo Ngoc Nam, în vârstă de 28 de ani, a lucrat o perioadă în România şi intenţiona să ajungă în Marea Britanie, după cum a declarat mama acestuia. Ea a spus că aşteaptă veşti de la fiul său de câteva zile, însă nu a primit nicio informaţie.

O altă posibilă victimă este Nguyen Dinh Tu, care a lucrat ilegal în România, dar şi în Germania. Acum câteva luni, el i-a cerut soţiei sale să îl ajute să strângă 14.000 de dolari pentru a putea să ajungă ilegal din Germania în Marea Britanie. Tatăl acestuia a declarat că rudele sale din Marea Britanie l-au anunţat că Tu s-ar afla printre cei 39 de morţi.

 

 

Forţele de ordine din comitatul britanic Essex au anunţat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Iniţial, autorităţile britanice au bănuit că migranţii găsiţi morţi în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceştia ar putea fi vietnamezi. Un preot catolic din Vietnam a declarat pentru Reuters că bănuieşte că cele mai multe dintre victime sunt vietnamezi.

Poliţia britanică a informat că foarte puţine dintre victime aveau asupra lor acte de identitate şi speră să identifice cadavrele cu ajutorul analizelor ADN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici