Doisprezece muncitori, spitalizaţi în urma unui accident rutier

Doisprezece muncitori constănţeni care lucrează la o firmă din judeţul Sibiu au ajuns, luni dimineaţa, la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei, iar potrivit medicilor toate victimele sunt în stare bună, fiind în afara pericolului.

14 afișări
Imaginea articolului Doisprezece muncitori, spitalizaţi în urma unui accident rutier

Doisprezece muncitori, spitalizaţi în urma unui accident rutier (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Muncitorii au afirmat că mergeau să mănânce la o cantină din localitatea Şura Mică, iar şoferul microbuzului, în vârstă de 64 de ani, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă deosebit de periculoasă, pe un drum judeţean.

Potrivit poliţiştilor, microbuzul s-a rostogolit de câteva ori pe marginea drumului, unde a smuls din rădăcini doi copaci. În cele din urmă, maşina s-a oprit răsturnată pe o parte.

"Conform primelor cercetări şi investigaţii făcute la faţa locului, şoferul autoutilitarei-microbuz nu a adaptat viteza de deplasare la pătrunderea într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile", a declarat inspector principal Sandu Murariu de la Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu.

În urma accidentului cei doisprezece muncitori care se aflau în microbuz au fost duşi la Spitalul Judeţean din Sibiu pentru investigaţii medicale. Majoritatea au suferit lovituri la mâini şi picioare, însă se află în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.

"La Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului au ajuns doisprezece pacienţi policontuzionaţi în urma unui accident rutier. În urma investigaţiilor s-a constatat că pacienţii nu aveau leziuni osoase, au primit îngrijiri medicale şi vor fi externaţi", a declarat Raluca Turcu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici