Dolj: Din cauza viscolului, un utilaj de deszăpezire s-a răsturnat într-un şanţ

Un utilaj folosit la deszăpezire s-a răsturnat într-un şanţ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum judeţean din Dolj, din cauza zăpezii şi a viscolului puternic.

33 afișări
Imaginea articolului Dolj: Din cauza viscolului, un utilaj de deszăpezire s-a răsturnat într-un şanţ

Dolj: Din cauza viscolului, un utilaj de deszăpezire s-a răsturnat într-un şanţ (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean DJ 604 Leu - Castranova, unde din cauza ninsorii şi a viscolului utilajul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

Potrivit prefectului de Dolj, Eugen Georgescu, la faţa locului au ajuns alte două utilaje, care au reuşit să scoată autovehiculul din şanţ după aproximativ 30 de minute

Pe de altă parte, prefectul de Dolj a spus că, împreună cu Poliţia Rutieră, drumarii au organizat mai multe filtre la ieşirea din municipiul Craiova pentru a controla autotrenurile aflate în trafic dacă sunt echipate pentru circulaţia pe timp de iarnă. În municipiul Craiova, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza ninsorii şi a vântului.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, probleme din cauza ninsorii şi a viscolului s-au înregistrat pe DN 56 Craiova-Calafat, în zona localităţilor Podari şi Radovan, precum şi pe drumurile judeţene DJ 561, pe tronsoanele Podari - Segarcea şi Giurgiţa - Bârca, pe DJ 561B, Segarcea - Valea Stanciului şi pe DJ 604, pe porţiunea Leu - Celaru.

Pe aceste porţiuni de drum, din cauza vântului puternic, care viscolea zăpada, a fost nevoie să se acţioneze permanent cu utilaje de deszăpezire, inclusiv autofreze, pentru a se menţine viabilitatea drumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici