Dolj: Femeie rănită grav într-un accident, dusă la spital cu o dubă, toate ambulanţele fiind ocupate

O femeie de 50 ani, grav rănită în urma unui accident rutier produs marţi în oraşul Filiaşi, judeţul Dolj a fost transportată cu o dubă la spital, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

797 afișări
Imaginea articolului Dolj: Femeie rănită grav într-un accident, dusă la spital cu o dubă, toate ambulanţele fiind ocupate

Dolj: Femeie rănită grav într-un accident, dusă la spital cu o dubă, toate ambulanţele fiind ocupate

Reprezentanţii IPJ Dolj au declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia a fost lovită de un autocar, înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată în stare de inconştienţă, de rude şi localnici, la spital, cu o dubă, deoarece niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă, spun martorii.

Primarul din Filiaşi, Costeluş Ilie Gheorghe, a declarat că, împreună cu alţi localnici, a decis să o transporte pe femei cu o dubă ce avea o platformă de lemn şi să nu mai aştepte venirea unei ambulanţe de la Craiova.

„Când am ajuns acolo, era un prieten care a sunat la 112 şi i s-a spus că sunt ambulanţele în altă parte. Au spus că trimit una din Craiova. În timpul ăsta, am încercat să o încălzim, am pus geci pe ea, i-am pus ceva sub cap. Creştea balta de sânge văzând cu ochii. Era un băiat acolo care îi tot lua pulsul. La un moment dat, a zis să facem ceva că începe să scadă pulsul. Am sunat la spital, dar ne-au spus că nu au voie să trimită medic, că aşa este procedura. Apoi ne-a zis fiul ei că vrea să o ducem la spital”, a declarat primarul din Filiaşi.

Edilul a vorbit cu un localnic care avea o dubă cu platformă tare de lemn în interior, pe care a fost pusă victima şi astfel a fost dusă la spital, unde starea femeii a devenit extrem de gravă, medicii făcând eforturi pentru a o salva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici