Doroftei, reclamat la Poliţie pentru că ar fi bătut un angajat

Un angajat al barului pe care Leonard Doroftei îl deţine în centrul municipiului Ploieşti l-a reclamat pe fostul boxer la Poliţie, susţinând că acesta l-a bătut, iar la rândul său, Doroftei a depus, în aceeaşi zi, o sesizare în care îl acuza pe barman de furt.

652 afișări
Imaginea articolului Doroftei, reclamat la Poliţie pentru că ar fi bătut un angajat

Doroftei, reclamat la Poliţie pentru că ar fi bătut un angajat (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova, Radu Dan, la Poliţia Municipiului Ploieşti s-a prezentat, marţi, un bărbat în vârstă de 23 de ani, angajat al barului pe care Leonard Doroftei îl deţine în Ploieşti, care a depus o reclamaţie în care îl acuză pe fostul campion mondial la box de lovire.

În reclamaţie, tânărul menţionează că a avut o dispută verbală cu patronul barului în care lucrează, după ce Doroftei l-a văzut vânzând unele produse pe care nu le-a înregistrat pe casa de marcat, acuzându-l astfel de furt. Disputa a degenerat, iar în final Doroftei l-ar fi lovit pe tânăr, se arată în reclamaţia depusă de barman la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova a precizat că, în aceeaşi zi, respectiv în 1 martie, Leonard Doroftei a depus, tot la Poliţia Municipiului Ploieşti, o reclamaţie în care îl acuza pe angajatul său de furt.

Poliţia face cercetări în baza celor două sesizări, a adăugat Radu Dan.

Leonard Doroftei deţine un bar situat într-un imobil din centrul Ploieştiului, bar dedicat iubitorilor de sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici