Video Dorohoi: Profesor, suspendat după ce a fost filmat pipăind eleve

Un profesor de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod" din Dorohoi, implicat recent într-un incident violent cu unii dintre elevii săi şi care a fost filmat cu telefonul mobil în timp ce pipăia şi îmbrăţişa elevele a fost suspendat de ISJ Botoşani cel puţin până la sfârşitul anului şcolar.

1924 afișări

Imaginile cu profesorul din Dorohoi au fost postate pe site-ul You Tube şi ar fi fost filmate anul trecut.

Din filmare se vede cum profesorul de fizică îmbrăţişează câteva tinere şi le pipăie, fără să se jeneze de ceilalţi elevi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a decis, marţi, suspendarea profesorului cel puţin până la sfârşitul anului şcolar.

"În 30 de ani de învăţământ eu nu am văzut asemenea comportament la un cadru didactic. Începând de astăzi, profesorul este suspendat de la liceu. În acelaşi timp, aştept concluziile de la expertiza medico-legală efectuată în celălalt incident, când a fost vorba de o agresiune. Dar, indiferent de rezultatele acesteia, cel puţin până la sfârşitul anului, domnul profesor nu va mai lucra în Colegiul Naţional «Grigore Ghica Voievod» din Dorohoi", a declarat inspectorul general adjunct Adrian Lăcătuş.

Profesorul fusese implicat, în urmă cu două săptămâni, într-un alt incident când a fost bătut de elevi chiar în timpul orelor de curs, după ce a reacţionat violent dând o palmă unui elev care a vrut să glumească cu el prefăcându-se că îl loveşte.

Astel, în timpul unei ore de curs, profesorul de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod", din Dorohoi, a apostrofat un elev de clasa a XI-a care-l ironiza în timp ce preda. Liceanul s-a făcut că îl loveşte pe profesor, iar acesta a reacţionat lovindu-l cu palma. Imediat, elevul i-a tras profesorului un pumn în faţă, iar apoi a fost lovit şi de alţi elevi. Profesorul a sesizat Poliţia, care cercetează cazul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici