Dosar penal după ce George Becali a intrat cu maşina în şanţ

Poliţiştii rutieri din Pantelimon, judeţul Ilfov, au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în urma accidentului lui George Becali, pe Centura Capitalei.

4294 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după ce George Becali a intrat cu maşina în şanţ

George Becali se afla la volanul maşinii sale, duminică, pe DNCB la Km 13+500, în zona localităţii Dobroeşti, când a virat brusc şi a ajuns cu maşina în şanţ.

Abia după mai multe ore, respectiv, luni, în jurul orei 1.10 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00.10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 -Dobroeşti.

Surse apropiare anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre George Becali.

Poliţiştii din Pantelimon s-au deplasat la unitatea spitalicească respectivă, pentru continuarea cercetărilor, context în care au identificat victima, respectiv un bărbat în vârstă de 65 de ani (George Becali).

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Becali ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie, produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti.

Becali a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

„Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanţi la trafic, implicaţi în producerea evenimentului rutier şi a stabilirii cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite, luni, Poliţia Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici