Dosar penal pe numele lui Dorin Umbrărescu. Omul de afaceri, prins cu 15 cartuşe de vânătoare pe aeroportul din Bacău

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal, joi, pe numele omului de afaceri Dorin Umbrărescu, după ce a fost prins în ilegalitate pe aeroportul din Bacău cu 15 cartuşe de vânătoare în bagajul de mână cu care încerca să urce într-un avion.

635 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele lui Dorin Umbrărescu. Omul de afaceri, prins cu 15 cartuşe de vânătoare pe aeroportul din Bacău

Dorin Umbrărescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cele 15 gloanţe de vânătoare au fost descoperite asupra omului de afaceri Dorin Umbrărescu în momentul îmbarcării acestuia în cursa aeriană internă Bacău - Oradea.

Oprit de către autorităţile din aeroport, Umbrărescu a fost condus la Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Bacău, unde i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de muniţie.

"Bărbatul de 51 de ani a declarat în faţa poliţiştilor că este deţinător legal de armă de vânătoare, iar muniţia a fost uitată în bagajul de mână cu care călătorea. Cartuşele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Omul de afaceri băcăuan intenţiona să ajungă cu avionul la Oradea pentru a participa, cel mai probabil, la o partidă de vânătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici