Dosar penal pentru fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu după ce ar fi aruncat motorină pe sediul PSD

Fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dinu Florian, este cercetat pentru tentativă de distrugere, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi aruncat motorină pe sediul PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

325 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu după ce ar fi aruncat motorină pe sediul PSD

Dosar penal pentru fiul fostului secretar al CJ Giurgiu după ce ar fi aruncat motorină pe sediul PSD

Constantin Şuţă, comisar şef în IPJ Giurgiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost întocmit un dosar penal după ce un tânăr de 19 ani, din Giurgiu, a aruncat cu o substanţă petrolieră pe zidul unui imobil.

”Dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, se efectuează cercetări. Tânărul este cercetat în libertate. S-a întâmplat la ora 03.00 (în noaptea de sâmbătă spre duminică - n.r.), iar la 3.15 a fost depistat pe baza semnalmentelor pe care ni le-a indicat persoana care ne-a apelat. Era într-o zonă centrală din oraş”, a spus Constantin Şuţă.

Surse locale declară că tânărul este fiul fostului secretar al Consiliului Judeţean Giurgiu, Dinu Florian.

Acesta ar fi aruncat o sticlă cu motorină pe unul din pereţii sediului PSD Giurgiu, însă nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Purtătorul de cuvânt al CJ Giurgiu, Elena Coscai, a declarat că Florian Dinu a îndeplinit funcţia de secretar al judeţului, iar acum are raportul de serviciu suspendat, deoarece ”se află în timpul unei anchete”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici