DOSAR PENAL pentru purtare abuzivă în cazul preotului din Prahova acuzat că a tras de păr o elevă

Poliţiştii din Prahova au întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul preotului profesor de religie, din comuna Lapoş, judeţul Prahova, acuzat că, în timpul orei, a tras de păr o elevă din clasa a treia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

487 afișări
Imaginea articolului DOSAR PENAL pentru purtare abuzivă în cazul preotului din Prahova acuzat că a tras de păr o elevă

DOSAR PENAL pentru purtare abuzivă în cazul preotului din Prahova acuzat că a tras de păr o elevă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul fetiţei din clasa a treia care a reclamat că a fost trasă de păr la şcoală, de preot, care este profesor de religie.

„În cauză se fac cercetări pentru infracţiunea de purtare abuzivă. Părinţii fetiţei nu au depus până acum plângere”, a declarat Brezeanu.

Preotul paroh din comuna Lapoş, judeţul Prahova, care este şi profesor de religie, este acuzat că a agresat, vineri, o elevă din clasa a treia, părinţii copilei spunându-i primarului localităţii, că eleva a fost trasă de păr în timp ce se afla la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici