Dosar penal pentru un bărbat beat care a lovit cu scuterul trei maşini parcate

  • Un bărbat în vârstă de 56 de ani, băut, a lovit trei maşini parcate, în timp ce se deplasa, sâmbătă, cu scuterul, în Bistriţa.
  • Poliţiştii au deschis un dosar penal.
138 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un bărbat beat care a lovit cu scuterul trei maşini parcate

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe o stradă din municipiul Bistriţa.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un scuter, a pierdut controlul acestuia şi a acroşat trei maşini parcate.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor, a reieşit faptul că bărbatul nu deţine permis valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar scuterul nu este înregistrat.

Poliţiştii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal, iar cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici