Dosar penal pentru un comisar şef de la IGPR care, băut fiind, a accidentat trei maşini

Un comisar şef de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a lovit cu autoturismul său proprietate personală trei maşini aflate în trafic pe un bulevard din Piteşti, fiindu-i întocmit dosar penal după ce în urma verificărilor s-a stabilit că era băut.

97 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un comisar şef de la IGPR care, băut fiind, a accidentat trei maşini

Dosar penal pentru un comisar şef de la IGPR care, băut fiind, a accidentat trei maşini (Imagine: Mediafax Foto)

Şoferii implicaţi în accident au declarat că poliţistul nu a păstrat distanţa faţă de maşina care circula în faţa sa, iar la un moment dat nu a mai putut evita impactul cu aceasta. După coliziune, autoturismul lovit a fost aruncat în alte două maşini.

Potrivit comisarului-şef Marian Badea, şeful Poliţiei Rutiere Argeş, poliţistul a fost verificat cu alcooltestul, care a indicat o alcoolemie de 0,91 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Autorul accidentului, comisarul-şef Romeo Fulfuc de la IGPR, a declarat că alcoolemia arătată de alcooltest este o greşeală şi că este consecinţa unor medicamente pe care le ia pentru diabet.

"Şoferul nu s-a opus controlului, a avut o alcoolemie de 0,91 miligrame alcool pur în aerul expirat, a fost condus şi la Spitalul Judeţean pentru recoltare de probe de sânge, potrivit legislaţiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate”, a declarat, miercuri, şeful Poliţiei Rutiere Argeş.

Poliţiştii argeşeni i-au întocmit comisarului şef de la IGPR un dosar penal pentru conducerea în stare de ebrietate a unui autovehicul pe drumurile publice, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani. De asemenea, poliţistul trebuie să suporte şi costurile de reparaţie pentru cele trei maşini avariate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici