Neatenţia unora strică ziua altora. Mai multe trenuri vor înregistra întârzieri din cauza a două accidente feroviare produse azi

  • Două accidente au avut loc, marţi dimineaţa, pe calea ferată
  • Unul s-a petrecut în judeţul Covasna, altul în Hunedoara
  • Mai multe trenuri vor înregistra întârzieri, a anunţat CFR Infrastructură
210 afișări
Imaginea articolului Neatenţia unora strică ziua altora. Mai multe trenuri vor înregistra întârzieri din cauza a două accidente feroviare produse azi

Potrivit CFR Infrastructură, unul dintre accidente a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată între staţiile Orăştie şi Aurel Vlaicu, judeţul Hunedoara, unde trenul internaţional 347-2, care circulă pe relaţia Budapesta – Bucureşti Nord, a lovit o maşină.

„Cauza accidentului rutier: nerespectarea de către conducătorul auto a semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu instalaţie SAT”, potrivit sursei citate.

Din cauza accidentului, trei trenuri de călători vor ajunge cu întârziere la destinaţie: trenul internaţional 347-2 (77 minute întârziere), R 2038 (65 minute întârziere) şi 74-1 (20 minute întârziere).

Cel de-al doilea accident s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, la ieşire din staţia CF Malnaş Băi, judeţul Covasna, unde trenul internaţional 407-2, care circulă pe relaţia Oradea - Braşov, a lovit o maşină.

Trenul va fi repus în circulaţie după înlocuirea locomotivei, avariată în urma impactului. Şi în acest caz cauza a fost nerespectarea de către şofer a semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, a mai informat CFR Infrastructură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici