Două autobuze s-au ciocnit în Piteşti. Şoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

Două autobuze s-au ciocnit, sâmbătă, în Piteşti. Şoferii, singurele persoane rănite, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

460 afișări
Imaginea articolului Două autobuze s-au ciocnit în Piteşti. Şoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

Două autobuze s-au ciocnit în Piteşti. Şoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Piteşti, care conducea un autobuz pe bld. Eroilor din Municipiul Piteşti, la intersecţia cu str. Armand Călinescu şi cu str. Egalităţii, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii în intersecţie pe fondul nerespectării semnificaţiei semaforului electric, având culoarea roşie în funcţiune, a intrat în coliziune cu un alt autobuz, condus de un bărbat de 55 de ani, din Cocu, care se deplasa pe str. Armand Călinescu (direcţia centru spre cartier Prundu)”, anunţă IPJ Argeş.

Potrivit sursei citate, cei doi şoferi au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici