Două case au luat foc în Voluntari. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Două case din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, au luat foc, joi, la faţa locului fiind prezente echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe, din primele informaţii nefiind victime.

43 afișări
Imaginea articolului Două case au luat foc în Voluntari. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Două case au luat foc în Voluntari. Un bărbat a fost găsit carbonizat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit carbonizat, într-una dintre casele cuprinse de incendiu în oraşul Voluntari a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada.

Claudia Burada a spus că victima a fost surprinsă de flăcări într-una din casele afectate de incendiu şi a fost carbonizată, neputând fi salvată la timp de echipajele de intervenţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, Simion Petruş a declarat pentru MEDIAFAX, că momentan nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici