Două curse aeriene spre Constanţa, deviate către Bucureşti şi Tulcea din cauza ceţii

Două curse aeriene care trebuia să aterizeze, duminică dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional "Mihail Kogălniceanu" din judeţul Constanţa au fost deviate către Tulcea şi Bucureşti din cauza ceţii.

124 afișări
Imaginea articolului Două curse aeriene spre Constanţa, deviate către Bucureşti şi Tulcea din cauza ceţii

Două curse aeriene spre Constanţa, deviate către Bucureşti şi Tulcea din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezetanţilor aeroportului constănţean, cursa Carpatair, care plecase de la Istanbul şi urma să ajungă la Constanţa duminică la ora 08.00 a fost deviată şi a aterizat pe aeroportul din Tulcea. Avionul are 49 de pasageri la bord, care urmează să aştepte îmbunătăţirea condiţiilor meteoroligice şi apoi să ajungă la Constanţa cu aceeaşi aeronavă.

De asemenea, un avion al companiei Ryanair, care venea de la Pisa şi care trebuia să aterizeze în jurul orei 09.50 la Constanţa, a fost redirecţionat către Aeroportul "Aurel Vlaicu" din Bucureşti. La bordul avionului se află 133 de pasageri, urmând ca modalitatea de deplasare a acestora către Constanţa să se hotărască după aterizarea aeronavei la Bucureşti.

Reprezenanţii Aeroportului Internaţional "Mihail Kogălniceanu" au mai spus că acestea sunt singurele curse care urmau să aterizeze, duminică, la Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici