Două curse aeriene spre Germania, anulate de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a anunţat, miercuri, anularea a două curse externe spre şi dinspre Dortmund, care nu mai aterizează sau decolează din cauza restricţiilor aeriene din Germania.

265 afișări
Imaginea articolului Două curse aeriene spre Germania, anulate de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Două curse aeriene spre Germania, anulate de pe Aeroportul Cluj-Napoca (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto)

Potrivit unei postări de la ora 11.00 de pe site-ul aeroportului clujean, este vorba despre cursele operate de compania Wizz Air - Dortmund - Cluj, cu aterizare la 11.15, şi Cluj - Dortmund, cu decolare la 11.45.

Programul zborurilor de miercuri de pe site-ul Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca prevede decolarea a 22 de curse aeriene interne şi externe spre destinaţii precum Bucureşti, Timişoara, Viena, Bergamo, Paris, Munchen, Roma, Madrid, Budapesta, Barcelona sau Torino.

De asemenea, conform sursei citate, miercuri ar trebui să aterizeze la Cluj un număr de 23 de curse interne şi externe de la Bucureşti, Timişoara, Budapesta, Valencia, Londra, Paris, Viena, Roma, Madrid, Torino, Munchen sau Bergamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici