Două femei ar fi primit de la un bărbat 46.000 de lei ca să îi rezolve prin magie mai multe probleme

Două femei sunt cercetate de poliţiştii din Capitală după ce ar fi primit anul trecut 46.000 de lei de la un bărbat căruia i-au promis că îi vor rezolva anumite probleme personale prin magie.

789 afișări
Imaginea articolului Două femei ar fi primit de la un bărbat 46.000 de lei ca să îi rezolve prin magie mai multe probleme

Două femei ar fi primit de la un bărbat 46.000 de lei ca să îi rezolve prin magie mai multe probleme

Poliţiştii din Capitală au făcut miercuri o percheziţie domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Conform poliţiştilor, din probele administrate, în perioada decembrie 2021 – februarie 2022, a rezultat presupunerea rezonabilă că membrii unei familii ar avea preocupări de natură infracţională, pe linia înşelăciunilor, prin practicarea unor diverse ritualuri de magie, care ar fi avut ca scop rezolvarea unor probleme ale persoanelor vătămate.

În urma percheziţiilor au fost duse la audieri două femei şi au fost confiscate mai multe probe şi mijloace de probă, precum şi sume, în lei şi valută, respectiv peste 14.500 de euro, 900 USD şi 2.900 de lei, a căror proveninenţă nu a putut fi justificată.

În baza probatoriului administrat în cauză, în sarcina acestora s-a stabilit că, în perioada aprilie - august 2021, bănuitele, beneficiind de sprijinul a două persoane şi profitând de starea de vulnerabilitate a persoanei vătămate, ar fi indus în eroare un bărbat, căruia i-ar fi solicitat în mai multe rânduri diferite sume de bani, pretinzând soluţionarea problemelor personale.

Suma totală primită de femei de la bărbat ajunge la 46.000 de lei.

Femeile au fost reţinute, urmând a fi prezentate magistraţilor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici