Două femei au murit în Cluj după ce au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni

Două femei în vârstă de 70, respectiv 77 de ani, au decedat, luni seara, în comuna Iclod, judeţul Cluj, după ce au fost lovite de un autoturism în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

546 afișări
Imaginea articolului Două femei au murit în Cluj după ce au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni

Două femei au murit în Cluj după ce au fost lovite de o maşină pe trecerea de pietoni (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondetului MEDIAFAX că şoferul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

”Luni seara în comuna Iclod a avut loc un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Gherla, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 C pe raza comunei Iclod, a surprins şi accidentat mortal două femei, în vârstă de 70, respectiv 77 de ani, ambele din localitate, care, în calitate de pieton, se angajaseră în traversarea regulamentară a drumului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a spus Jucan.

Potrivit acesteia, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici