Două femei în ultima lună de sarcină, duse la spital de pompieri. Una a născut după zece minute

Două femei din localitatea Dragalina, aflate în ultima lună de sarcină, au ajuns la spital, la Slobozia, însoţite de echipajele de pompieri ale ISU Călăraşi, una dintre ele născând o fetiţă perfect sănătoasă la doar zece minute după ce a ajuns la spital.

70 afișări
Imaginea articolului Două femei în ultima lună de sarcină, duse la spital de pompieri. Una a născut după zece minute

Două femei în ultima lună de sarcină, duse la spital de pompieri. Una a născut după zece minute (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi au avut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două misiuni de a transporta în condiţii de siguranţă, din localitatea Dragalina la spital, două femei aflate în ultima lună de sarcină şi care aveau nevoie urgenţă de spitalizare.

Una dintre femei a fost scoasă din localitate de către echipajele militare şi dusă la maternitatea din Slobozia, unde a născut o fetiţă de 3,2 kilograme, la doar zece minute după ce a ajuns în siguranţă la spital.

Cea de-a doua femeie a fost dusă tot în condiţii de siguranţă la spitalul din Slobozia, unde a dat naştere unei fetiţe de 3,8 kilograme. Ambii copii sunt sănătoşi, au precizat reprezentanţii ISU Călăraşi.

În ultimele 48 de ore, echipajele medicale ale ISU Călăraşi au intervenit pentru acordarea de asistenţă în 75 de cazuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici