Două femei rănite după ce au căzut cu sania într-o râpă de pe o pârtie din pasul Tihuţa

Două persoane s-au accidentat, vineri, pe pârtia de la Piatra Fântânele, din pasul Tihuţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce s-au dat cu sania şi au căzut cu ea într-o râpă.

30 afișări
Imaginea articolului Două femei rănite după ce au căzut cu sania într-o râpă de pe o pârtie din pasul Tihuţa

Două femei rănite după ce au căzut cu sania într-o râpă de pe o pârtie din pasul Tihuţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit dispecerului de serviciu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.00.

Din primele informaţii, reiese că persoanele rănite sunt două femei, iar o ambulanţă s-a deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a le prelua.

Potrivit sursei citate, starea lor nu se cunoaşte deocamdată, reprezentanţii Ambulanţei precizând doar ca sunt conştiente.

"Anul trecut, mai mulţi tineri care se dădeau cu folia s-au accidentat în acelaşi loc, acum din nou. Noi le-am pus în vedere să facă ceva pentru ca cei care folosesc pârtia în zona aceea să nu fie în pericol, dar nu ne-au ascultat", a declarat Berbecar.

Pârtia de la Piatra Fântânele este în imediata vecinătate a Hotelului Castel Dracula. Ea este prevăzută cu telescaun, preţul unei urcări fiind de 2,5 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici