Două femei şi doi copii din Ucraina au fost răniţi într-un accident, în Iaşi

Două femei şi doi copii de 2 şi 7 ani, toţi din Ucraina, au fost răniţi miercuri într-un accident produs pe DN 28, în judeţul Iaşi.

120 afișări
Imaginea articolului Două femei şi doi copii din Ucraina au fost răniţi într-un accident, în Iaşi

Două femei şi doi copii din Ucraina au fost răniţi într-un accident, în Iaşi

Potrivit ISU Iaşi, în accidentul produs în localitatea Ciohorani, pe DN 28, au fost implicate două maşini.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite.

Patru dintre victime, cetăţeni ucraineni aflaţi într-o maşină, două femei şi 2 copii cu vârste de 2 şi 7 ani, sunt transportate la Spitalul Municipal Roman, iar cea de-a 5 victimă a refuzat evaluarea medicală.

La faţa locului au intervenit o autospecială de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulante de SAJ Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
ucraineni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici