Două fete de 8 şi 13 ani au dispărut pentru câteva ore de la Centrul de Plasament Egreta

Două fete, de 8 şi 13 ani, au plecat, vineri, din Centrul de Plasament Egreta, din Tulcea, iar poliţiştii le-au găsit spre seară.

194 afișări
Imaginea articolului Două fete de 8 şi 13 ani au dispărut pentru câteva ore de la Centrul de Plasament Egreta

Două fete de 8 şi 13 ani au dispărut de la Centrul de Plasament Egreta

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că vineri au plecat în mod voluntar de la Centrul de Plasament Egreta două fete, de 8 şi 13 ani, fără a mai reveni.

Este vorba despre Izabela Ştefania Gel, în vârstă de 8 de ani, şi de Ştefania Vasilica Ciomagă, în vârstă de 13 ani.

Ştefania Izabela Gel are 1,30 metri înălţime, 30 kg , păr negru tuns scurt ondulat, ochi căprui, iar când a plecat era îmbrăcată cu bluză trening alb cu dungi negre pe braţe şi cu pantaloni roz.

Ştefania Vasilica Ciomagă are 1,60 metri înălţime,70 kg, păr brunet tuns scurt, ochi căprui, corpolentă. Când a plecat era îmbrăcată cu pantaloni gri mulaţi şi bluză albă.

Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

În jurul orei 20, cele două fete au fost găsite. Ele nu au fost victime ale unor infracţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
plasament,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici