Două fetiţe care traversau strada pe o trecere de pietoni au fost lovite de o maşină

Două fetiţe de 12 ani au fost lovite de o maşină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce traversau pe o trecere de pietoni, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, judeţul Vâlcea, primele cercetări aratând că cele două copile se aflau cu părinţii în vacanţă.

175 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, fetiţele au primit îngrijiri medicale din partea echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, care a venit în câteva minute la faţa locului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cele două fete de 12 ani, din Beceni-Buzău şi din Târnăveni-Mureş, au fost lovite la Călimăneşti-Căciulata, când se aflau pe trecerea de pietoni şi traversau regulamentar, de un Opel Astra condus de un bărbat de 25 de ani, din Malaia-Vâlcea. Prima dintre copile a suferit traumatisme mai uşoare, contuzii la cap, la gleznă şi la cot, iar cea de-a doua a fost accidentată mai grav, având fracturi de umăr, tibie şi gambă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Ulterior, fetiţele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, iar starea lor de sănătate este stabilă.

Potrivit poliţiştilor, în această săptămână, opt copii au fost răniţi în accidente rutiere în judeţul Vâlcea, luni patru minori fiind accidentaţi după ce au traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici