Două firme din Sectorul 1 al Capitalei, penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor făcute

  • Două firme au fost penalizate de Primăria Sectorului 1 pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate.
  • Societăţile au contract cu primăria pentru plantarea de arbori şi arbuşti.
402 afișări
Imaginea articolului Două firme din Sectorul 1 al Capitalei, penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor făcute

Anunţul a fost făcut de primarul Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 a blocat garanţiile depuse de firme în valoare de aproape un milion de lei.

Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate. Am decis să blocăm garanţia de bună execuţie la două societăţi care au crezut că pot încasa bani publici fără să-şi facă treaba la care erau obligate prin contract. Valoarea totală a garanţiei de bună execuţie este de 942.492,97 lei.... Toate societăţile care au contracte cu noi trebuie să înţeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale şi că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor şi a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială şi a lui «merge şi-aşa» a trecut”, a anunţat Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit Primăriei, cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori şi arbuşti în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureştii Noi, Gara de Nord, Ştirbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Şoseaua Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca şi Romană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici