Două maşini au luat foc într-un cartier din Timişoara

Două maşini au luat foc, în noaptea de duminică spre luni, într-un cartier din Timişoara, în urma incendiului autoturismele fiind făcute scrum, iar în urma primelor cercetări ale pompierilor s-a stabilit că focul a fost pus intenţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Două maşini au luat foc într-un cartier din Timişoara

Două maşini au luat foc într-un cartier din Timişoara (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vecinii au fost treziţi de flăcările mari şi, speriaţi, au ieşit în stradă şi au aşteptat sosirea pompierilor în condiţiile în care exista pericolul ca incendiul să se extindă la case.

"Erau flăcări foarte mari. Mi-a fost frică să nu-mi ia foc casa”, a spus un locuitor din zonă, Florin Picola.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stingă flăcările, însă din autoturisme nu a mai rămas nimic.

"Ardea cu violenţă şi exista pericolul ca focul să se extindă şi la case”, a declarat Ovidiu Maxim de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Proprietarul uneia dintre maşini, Mihai Horvat, este convins că focul a fost pus intenţionat de către vecini cu care avea probleme mai vechi. Bărbatul dezmembra şi repara automobile şi spune că Dacia, una dintre maşinile incendiate, o cumpărase pentru piese, iar cealaltă, un Opel mai vechi, o împrumutase de la un prieten. Paguba va fi recuperată parţial, pentru ca doar ultima era asigurată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Florin Huluţă, a declarat luni, corespondentul MEDIAFAX, că păgubitul a depus plângere la Poliţie pentru că din primele cercetări ale pompierilor s-a stabilit că focul a fost pus intenţionat, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici