Două persoane au ajuns la spital, după ce două TIR-uri s-au răsturnat în judeţul Vaslui

Două persoane au ajuns la spital, miercuri, în urma a două accidente rutiere produse în judeţul Vaslui, după ce două TIR-uri care transportau aparatură electrocasnică, respectiv cereale, s-au răsturnat la un interval de jumătate de oră.

141 afișări
Imaginea articolului Două persoane au ajuns la spital, după ce două TIR-uri s-au răsturnat în judeţul Vaslui

Două persoane au ajuns la spital, după ce două TIR-uri s-au răsturnat în judeţul Vaslui

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, primul autotren, care transporta aparatură electrocasnică, s-a răsturnat pe drumul european E 581, la intrarea în municipiul Huşi, şi a căzut într-o ravenă adâncă de şapte metri, după ce şoferul autovehiculului, un bărbat de 44 de ani din Bacău, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă.

Cel de-al doilea TIR, încărcat cu cereale, s-a răsturnat, la un interval de o jumătate de oră, tot într-o curbă, între localităţile Berezeni şi Fălciu, pe DN 24 A Huşi - Murgeni - Bârlad.

"În ambele cazuri, poliţiştii au stabilit că şoferii automarfarelor nu au adaptat viteza în curbă la stânga, astfel încât au intrat în tangaj, părăsind şoseaua. În urma primului accident, un pasager în vârstă de 32 de ani a suferit o fractură de femur, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Huşi. De asemenea, şoferul celui de-al doilea TIR răsturnat a avut nevoie de îngrijiri la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi policontuzii", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosare penale pe numele celor doi şoferi pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici