ACCIDENT pe Splaiul Unirii din Capitală: Două persoane au murit. Traficul a fost reluat| FOTO

Două persoane au murit într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, miercuri dimineaţa, potrivit ISU. Din primele informaţii, autoturismul în care se aflau cei doi pasageri a lovit şi un copac, pe Splaiul Dudescu din Bucureşti. Traficul rutier a fost reluat pe Splaiul Unirii, anunţă Brigada de Poliţie a Capitalei.

7264 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe Splaiul Unirii din Capitală: Două persoane au murit. Traficul a fost reluat| FOTO

Două persoane au murit într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, astăzi, în Bucureşti

Traficul a fost blocat, miercuri, de la ora 6.30, când a avut loc accidentului, până în jurul orei 11.00, când poliţiştii au terminat de făcut cercetări la faţa locului. 

„Traficul rutier este restricţionat în continuare pe Splaiul Unirii dinspre linia de centură către Şoseaua Vitan Bârzeşti, până la finalizarea cercetării la faţă locului. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, au precizat, anterior, reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Bucureşti.

Două persoane au murit, într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 6.30.

„În urmă impactului dintre două autoturisme, unul dintre acestea a fost proiectat într-un copac, rezultând decesul a doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 50 de ani. De asemenea, din impactul celor două autoturisme, au sărit elemente de caroserie într-un alt autoturism, avariindu-l”, precizează sursa citată.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, persoanele decedate au fost încarcerate, pompierii intervenind pentru extragere.

Alte două persoane, aflate în celelalte două maşini, au fost evaluate de medici, nefiind necesare îngrijiri medicale

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici