Două persoane din Vrancea au suferit arsuri în urma unui incendiu

O vârstnică şi nepotul ei au ajuns luni dimineaţă la spital, cu arsuri grave, după ce locuinţa lor din comuna Coteşti, judeţul Vrancea, a luat foc. În incendiu au ars bunuri şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi.

99 afișări
Imaginea articolului Două persoane din Vrancea au suferit arsuri în urma unui incendiu

Două persoane din Vrancea au suferit arsuri în urma unui incendiu

Potrivit Isu Vrancea, apelul legat de incendiu a fost primit la ora 4.05, anunţând că arde o locuinţă din comuna Coteşti, în satul Budeşti.

În momentul sosirii echipelor de intervenţie, în afara locuinţei care ardea au fost găsite două persoane care, în încercarea de a limita propagarea flăcărilor, au suferit arsuri.

Incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul imobilului, fiind afectat şi acoperişul. În urma acestuia, au ars bunuri de uz casnic depozitate în trei camere, precum şi acoperişul construit din lemn, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi.

O femeie în vârstă de 89 ani a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi a fost preluată de echipajul SMURD, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care a transportat-o la SJU Focşani.

Nepotul acesteia, în vârstă de 38 ani, a suferit arsuri la nivelul capului şi intoxicaţie cu fum. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la aceeaşi unitate spitalicească.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici