Două persoane reţinute în cazul scandalului dintr-un bar din Craiova

Cele două persoane implicate în scandalul care a avut loc, duminică seară, într-un bar din Craiova unde au fost trase mai multe focuri de armă, iar un bărbat a fost împuşcat în antebraţ şi fesă, au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii craioveni.

87 afișări
Imaginea articolului Două persoane reţinute în cazul scandalului dintr-un bar din Craiova

Două persoane reţinute în cazul scandalului dintr-un bar din Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, subcomisar Stanca Giucă, Ion Dinu, zis “Cara” şi Ştefan Borloi, zis “Clif”, implicaţi în scandalul dintr-un bar din Craiova, vor fi prezentaţi, luni, magistraţilor de la Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

"Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi azi (luni – n. r.) urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Craiova pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă”, a declarat subcomisar Stanca Giucă.

Cei doi sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală fără drept, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Un tânăr a ajuns, duminică seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a fost împuşcat în antebraţ şi în fesă, într-un bar din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici