DRDP Craiova a câştigat procesul ce permite rezilierea contractului de reabilitare a DN 67B

DRDP a câştigat definitiv, marţi, procesul pentru rezilierea contractului de reabilitare a DN 67B, Scoarţa-Piteşti. Directorul DRDP Craiova susţine că de 13 ani „nu s-a întâmplat nimic pe acest drum”.

3112 afișări
Imaginea articolului DRDP Craiova a câştigat procesul ce permite rezilierea contractului de reabilitare a DN 67B

DRDP Craiova a câştigat procesul ce permite rezilierea contractului de reabilitare a DN 67B

„După 13 ani de la câştigarea contractului, timp în care nu s-a întâmplat nimic pe acest drum, nici măcar proiectul tehnic de execuţie nu a fost întocmit, şi după mai multe încercări de reziliere, astăzi DRDP Craiova a câştigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract”, susţine Călin Cosmin, directorul DRDP Craiova.

Acesta anunţă că este deja pregătită documentaţia să fie lansată în licitaţie actualizarea documentaţiei tehnice, în baza expertizei realizate de CNAIR, urmând să fie lansată în licitaţie proiectarea şi execuţia.

Şeful DRDP Craiova arată că, pentru a preveni o nouă blocare a acestui proiect, va propune ca cei 188 de kilometri să fie împărţiţi în mai multe loturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici