Droguri vândute cu preţuri între 100 şi 500 lei doza. Percheziţii în patru judeţe din Ardeal

Zeci de percheziţii au loc în judeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa-Năsăud la persoane acuzate că vindeau droguri de mare risc cu preţuri între 100 şi 500 de lei doza.

782 afișări
Imaginea articolului Droguri vândute cu preţuri între 100 şi 500 lei doza. Percheziţii în patru judeţe din Ardeal

Droguri vândute cu preţuri între 100 şi 500 lei doza. Percheziţii în patru judeţe din Ardeal

Poliţiştii şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, pun în aplicare, marţi, 44 de mandate de percheziţie domiciliară, în locuri situate pe raza judeţelor Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa-Năsăud, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere fără drept de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Anchetatorii spun că, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane au comercializat în mod repetat, consumatorilor de pe raza judeţului Cluj şi a judeţelor limitrofe, droguri de risc şi mare risc, cu sume cuprinse între 100 şi 500 lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor duse pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici