VIDEO  Drona Sea Baby, arma secretă folosită de Kiev pentru a distruge podul lui Putin

Atacul din 17 iulie, care a provocat pagube ale benzilor rutiere de pe podul Kerci - din Crimeea şi, potrivit oficialilor ruşi, a ucis doi civili a fost executat de dronele maritime ucrainene numite „Sea Baby”.

1024 afișări
Imaginea articolului Drona Sea Baby, arma secretă folosită de Kiev pentru a distruge podul lui Putin

Drona cu care Kievul a distrus porţiuni din „podul lui Putin” este rezultatul unor luni de dezvoltare.

Construcţia acestei arme de război a început imediat după invazia ţării, petrecută pe 24 februarie 2022. „Dronele de suprafaţă sunt o invenţie unică a Serviciului de Securitate al Ucrainei”, a precizat oficialul ucrainean Vasili Maliuk.

„Nu sunt implicate companii private. Cu aceste drone am lovit recent cu succes podul din Crimeea, marea navă de asalt Olengorskiy Gornyak şi tancul Sig”.

Un videoclip prezentat de ucraineni arată cum funcţionează drona construită în secret de forţele Kievului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici