Drumuri blocate în continuare în Vaslui şi Suceava din cauza ninsorii

Patru drumuri judeţene din Vaslui sunt în continuare blocate din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, iar şase localităţi sunt nealimentate cu energie electrică, multe din ele chiar şi de două zile. În Suceava a mai rămas blocat un drum judeţean.

513 afișări
Imaginea articolului Drumuri blocate în continuare în Vaslui şi Suceava din cauza ninsorii

Drumuri blocate în continuare în Vaslui şi Suceava din cauza ninsorii (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Patru drumuri judeţene, respectiv DJ 284 Arsura - Ghermăneşti, DJ 247 Codăeşti - Dăneşti, DJ 245 A Lipovăţ - Bogdana şi DJ 248 B Negreşti - Iaşi, sunt în continuare închise traficului rutier.

Tot din cauza zăpezii, şase localităţi din judeţul Vaslui sunt nealimentate cu energie electrică, multe din ele chiar şi de 48 de ore. Este vorba despre localităţile Poieneşti, Dragomireşti, Vinderei, Lacu Babei, Căpuşneni şi Fundu Văii.

"Cu excepţia localităţii Dragomireşti, în toate celelalte cinci sate echipele de intervenţie sunt în teren pentru remedierea defecţiunilor apărute. Este greu de spus în cât timp vor fi realimentate, însă noi sperăm ca, în cursul zilei de astăzi (n.r. - marţi), să rezolvăm problemele din reţele apărute ca urmare a intemperiilor vremii", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova, Sorin Munteanu.

Pe drumurile naţionale şi cele judeţene redeschise luni, traficului rutier se desfăşoară îngreunat, utilajele societăţilor de deszăpezire intervenind pentru lărgirea suprafeţei carosabile şi împrăştierea de material antiderapant.

În Suceava mai sunt înzăpezite 15 drumuri comunale şi un drum judeţean

Un număr de 15 drumuri comunale şi un drum judeţean din Suceava mai sunt înzăpezite marţi dimineaţă, după ce traficul pe 57 de drumuri comunale a fost deblocat luni seară.

Potrivit Prefecturii Suceava, în judeţ este înzăpezit DJ 208 E Forăşti-Manolea şi 15 drumuri comunale din zece localităţi, iar comitetele locale pentru situaţii de urgenţă acţionează pentru deszăpezirea acestora.

Pe drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, iar Aeroportul "Ştefan cel Mare" din Suceava este operaţional.

Luni seară, traficul pe 57 de drumuri comunale a fost deblocat.

Luni după-amiază erau înzăpezite patru drumuri judeţene şi 72 de drumuri comunale din 25 de localităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici