Drumuri închise şi oameni blocaţi în maşini, în Buzău, din cauza ninsorii

Mai multe drumuri din judeţul Buzău sunt închise, vineri seara, din cauza ninsorii abundente, iar zeci de persoane sunt blocate în maşini.

9351 afișări
Imaginea articolului Drumuri închise şi oameni blocaţi în maşini, în Buzău, din cauza ninsorii

Drumuri închise şi oameni blocaţi în maşini, în Buzău, din cauza ninsorii

ISU Buzău anunţă că la solicitarea Consiliului Judeţean Buzău, din cauza viscolului şi a cantităţilor mari de zăpadă, începând cu ora 18:00 se va închide temporar circulaţia pe mai multe sectoare de drumuri. Este vorba de DJ 203 G - Sărata Monteoru - Leiculeşti, Hales - Spital Nifon; de DJ 102H - Amaru - E85 şi E85 - Corbu, precum şi de DJ203C - Mihăileşti - Movila Banului.

Pe DJ 202 -Vadu Paşii - Robeasca este o coloană de autoturisme, iar două microbuze cu muncitori sunt blocate, vineri seara. A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea în zona respectivă şi se intervine pentru degajarea zăpezii de pe carosabil cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

DJ102H -Amara -Vadu Paşii este blocat şi sunt maşini în coloane. Se intervine pentru degajarea zăpezii de pe partea carosabilă .

La ora transmiterii ştirii s-a deblocat drumul de la Mihaileşti pe sensul Bucureşti - Buzău, iar pe DJ 214 A, între Luciu- Rusetum, un autobuz cu 25 de persoane şi 9 autoturisme sunt blocate, în zonă acţionându-se pentru degajarea carosabilului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici