Echipa unei televiziuni din Turcia, jefuită în Constanţa

O echipă a televiziunii TRT din Turcia a fost jefuită duminică seară în municipiul Constanţa, fiindu-i furate două camere video, estimate la 25.000 de euro fiecare, importante sume de bani, dar şi actele unuia dintre jurnaliştii turci.

204 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, oamenii legii au fost sesizaţi de un jurnalist turc că duminică seară, între orele 21.00 - 22.00, le-au fost furate bunuri şi bani din microbuzul cu care călătoreau şi care se afla parcat pe o stradă din apropierea Gării Constanţa.

Astfel, hoţii au forţat un geam glisant de la microbuzul respectiv şi au furat din interiorul autovehiculului două camere video profesionale, estimate la 25.000 de euro fiecare, 11.000 de euro, 4.800 de lire turceşti, paşaportul şi buletinul unuia dintre jurnaliştii turci.

Echipa televiziunii TRT se afla la Constanţa pentru realizarea unor reportaje, iar în momentul în care a avut loc furtul jurnaliştii erau într-un restaurant.

Poliţiştii constănţeni au început cercetările pentru identificarea persoanelor care au comis furtul, dar şi pentru recuperarea bunurilor respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici