EDU.RO, site-ul oficial pe care se vor afişa REZULTATELE de la BACALAUREAT 2013

EDU.RO, site-ul Ministerului Educaţiei, publică în fiecare an REZULTATELE DE LA BACALAUREAT pentru fiecare judeţ în parte.

1293 afișări
Imaginea articolului EDU.RO, site-ul oficial pe care se vor afişa REZULTATELE de la BACALAUREAT 2013

EDU.RO, site-ul oficial pe care se vor afişa REZULTATELE de la BACALAUREAT 2013 (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, până la ora 12.00 pe EDU.RO, iar contestatiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 16.00. Din cauza interesului crescut pentru REZULTATEEDU.RO are probleme de funcţionare în ziua publicării.

Aici veţi găsi REZULTATE BACALAUREAT 2013, de îndată ce ele vor fi publicate de bacalaureat.edu.ro sau de Inspectoratele Şcolare Judeţene.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, se vor afişa în 12 iulie.

  • Ministerul Educaţiei a creat pe www.edu.ro o pagină specială "Raportaţi faptele de corupţie aici"

Pentru comunicarea în timp real a situaţiilor care ies din litera legii, Ministerul Educaţiei a creat, pentru public, pe site-ul www.edu.ro, pe prima pagina, o secţiune specială - Sesizează fapte de corupţie aici!

Publicul poate semnala orice suspiciune privind desfăşurarea examenului de Bacalaureat 2013 şi pe site-ul www.educatiepentruviitor.ro sau la Telverde valabil în fiecare judeţ.

Numărul este 0800.801.100 şi poate fi apelat, gratuit, între orele 8.00 - 21.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici