Educaţia sexuală în şcoli nu e privită cu ochi buni de către biserică. IPS Teodosie: „Nu poţi să-i dai copilului cuţitul să se joace, se va răni”

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre posibilitatea introducerii educaţiei sexuale în şcoli şi a spus că nu se poate da copilului un cuţit să se joace deoarece se poate răni.

403 afișări
Imaginea articolului Educaţia sexuală în şcoli nu e privită cu ochi buni de către biserică. IPS Teodosie: „Nu poţi să-i dai copilului cuţitul să se joace, se va răni”

IPS Teodosie susţine că a oferi copiilor drepturi de adulţi reprezintă o anomalie.

Educaţia sexuală: nu poţi să-i dai copilului cuţitul să se joace, se va răni. Minorii au drepturi de majori, este o anomalie”, a spus IPS Teodosie, potrivit paginii de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Reprezentantul bisericii mai susţine că specialiştii trebuie să se implice pentru a evita intrarea în degringoladă a societăţii.

Educatorii, psihologii, oamenii de bună credinţă trebuie să îşi spună cuvântul. Societatea are nevoie de înţelepţi, fără ei intră în degringoladă”, mai scrie pe reţeaua de socializare.

Potrivit unui proiect aflat în Parlament, elevii vor urma cursurile „educaţie sanitară”, cu acordul părinţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici