Efect al creşterii numărului de cazuri: O linie Telverde va fi deschisă ca să raportezi încalcarea regulilor anti-Covid

  • De mâine, este deschisă o linie TelVerde unde poţi suna să raportezi derapaje de la regulile de protecţie sanitară
  • Ministrul de Interne Marcel Vela le-a spus prefecţilor din ţară să fie mai atenţi în privinţa regulilor anti-Covid19
  • În fiecare judeţ vor fi controale, însă atenţia e îndreptată spre mare şi munte
1506 afișări
Imaginea articolului Efect al creşterii numărului de cazuri: O linie Telverde va fi deschisă ca să raportezi încalcarea regulilor anti-Covid

Efect al creşterii numărului de cazuri: O linie Telverde va fi deschisă ca să raportezi încalcarea regulilor anti-Covid

Începând de mâine, devine operaţională o linie TelVerde – 0800800165 la care MAI te invită să sesizezi când vezi cazuri de încălcare a normelor de protecţie sanitară.

În ultimele zile, a crescut numărul de cazuri de Covid-19. Astăzi am avut 420 de cazuri, ieri - 450, pe 1 iulie - 326, iar pe 30 iunie - 388.

Marcel Vela a băgat prefecţii din ţară în şedinţă şi le-a spus să fie vigilenţi, după ce au crescut cazurile de Covid-19.

”Trag un semnal de alarmă: prin lipsa de responsabilitate a celor care încalcă normele de protecţie sanitară, riscăm să pierdem tot ceea ce am reuşit printr-un efort titanic al nostru, al tuturor. (...) Vă cer să acţionaţi cu profesionalism şi rigurozitate, dar şi cu atenţie pentru a nu cădea în extreme fie de exces, fie de toleranţă”, le-a spus ministrul Marcel Vela.

În fiecare judeţ vor exista echipe formate din poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti locali, reprezentanţi ai inspectoratelor teritoriale de muncă, DSV şi de la Protecţia Consumatorului care vor face verificări.

Controalele vor fi mai amănunţite la munte şi la mare, dar şi pe liniile de transport intern şi internaţional.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici