Eforie: Un bărbat a fost rănit după ce un şofer a tras în el cu un pistol cu bile

Un bărbat a fost rănit, marţi după-amiază, într-un incident petrecut în apropiere de Eforie, fiind împuşcat cu bile de cauciuc după ce a avut o altercaţie cu un alt şofer şi care a degenerat într-un scandal.

564 afișări
Imaginea articolului Eforie: Un bărbat a fost rănit după ce un şofer a tras în el cu un pistol cu bile

Eforie: Un bărbat a fost rănit după ce un şofer a tras în el cu un pistol cu bile (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, scandalul a pornit după ce unul dintre şoferi a încercat să iasă dintr-un loc de parcare, iar în timp ce dădea cu spatele a acroşat maşina celui de-al doilea conducător auto.

Între cei doi a pornit scandalul, astfel că unul dintre ei a scos un cuţit, iar celălalt un pistol cu gloanţe de cauciuc, acesta din urmă folosind la un moment dat arma şi împuşcându-şi oponentul în zona gâtului.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie alertate prin Serviciul 112 , precum şi o ambulanţă.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa spun că au încercat să-l transporte pe şoferul rănit la spital, dar acesta era foarte violent şi a refuzat să urce în ambulanţă, însă în cele din urmă medicii au fost nevoiţi să îi administreze un sedativ, bărbatul fiind transportat apoi la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii constănţeni cercetează în prezent cazul pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici