Electrica acuză acţiuni ilegale şi iresponsabile asupra reţelelor

Electrica susţine că, pe lângă defecţiunile produse de temperaturile deosebit de mari din ultima perioadă, se confruntă şi cu evenimente generate de acţiuni iresponsabile asupra reţelelor societăţii, cum ar fi scoaterea din funcţiune a unei linii electrice care leagă sudul şi vestul Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Electrica acuză acţiuni ilegale şi iresponsabile asupra reţelelor

Electrica acuză acţiuni ilegale şi iresponsabile asupra reţelelor

Purtătorul de cuvânt al companiei Electrica Muntenia Sud, Cornelia Ion, a dat exemplu două incidente "deosebite" petrecute vineri şi sâmbătă, similare cu alte 12 înregistrate în ultimul an.

Vineri, indivizi au pătruns în galeria de cabluri din apropierea clădirii Palatului Parlamentului, prin clădirile alăturate, furând cablurile electrice, astfel că a fost deteriorată şi scoasă din funcţiune pe o perioadă îndelungată a unei linii electrice de 110.000 de volţi, care leagă sudul şi vestul Bucureştiului, susţine purtătorul de cuvânt al companiei Electrica.

Totodată, sâmbătă, în zona Piaţa Bucur Obor, o altă linie electrică subterană - care reprezintă alimentarea de bază cu energie electrică a centrului Capitalei - a fost afectată grav în urma unei operaţiuni a firmei de construcţii şi montaj General MPM, care execută lucrări la reţeaua de gaze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici