Electrolux solicită clienţilor returnarea aspiratoarelor fără fir Pure F9 din anumite loturi

Electrolux solicită clienţilor care au achiziţionat aspiratorul fără fir din gama Pure F9, ce provine din anumite loturi de producţie, să oprească utilizarea acestuia şi să îl returneze, ca măsură de precauţie, fiind identificată o defecţiune.

221 afișări
Imaginea articolului Electrolux solicită clienţilor returnarea aspiratoarelor fără fir Pure F9 din anumite loturi

Electrolux solicită clienţilor returnarea aspiratoarelor fără fir Pure F9 din anumite loturi

Clienţii care deţin aspirator din gama menţionată pot verifica dacă produsul lor este afectat, vizitând site-ul companiei www.electrolux.ro, unde sunt detaliate seriile de produs vizate de această retragere.

Electrolux a identificat o defecţiune a aspiratoarelor fără fir Pure F9, din anumite loturi de producţie, de aceea, a hotărât în mod proactiv, rechemarea lor imediată şi informarea clienţilor cu privire la importanţa returnării lor.

Defecţiunea poate genera în anumite circumstanţe, supraîncălzirea aspiratorului, care poate determina incendierea aspiratorului, prin răspândirea la materialul inflamabil adiacent. Supraîncălzirea potenţială a produsului poate fi iniţiată numai atunci când produsul este utilizat, nu în timpul reîncărcării sau când nu este în funcţiune. Până în prezent, nu au fost raportate vătămări corporale sau daune materiale de către clienţii care deţin acest produs. Cu toate acestea, deoarece siguranţa consumatorilor este o prioritate pentru Electrolux, compania a hotărât în mod proactiv, stoparea producţiei acestor produse, retragerea lor din comerţ şi rechemarea lor din rândul clienţilor care l-au achiziţionat.

Clienţii pot verifica dacă deţin unul dintre produsele vizate de retragere, verificând modelul, numărul produsului (PNC) şi numărul de serie (SN) pe care le pot găsi pe eticheta plasată în spatele unităţii cu ciclon a aspiratorului. Dacă modelul şi numărul produsului (PNC) se potrivesc şi se încadrează în intervalul de numere de serie (SN) enumerate pe site, atunci clienţii sunt rugaţi să nu mai utilizeze produsul şi să contacteze serviciul de Call Center Electrolux.

Retragerea vizează doar produsele din gama Pure F9, din seriile de producţie detaliate pe site-ul retailer-ului, şi nu se aplică altor produse Electrolux sau aspiratoarelor fără fir din gama Pure F9 cu numere de serie care nu sunt menţionate pe site.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici