Elena Udrea organizează o petrecere de Revelion pentru pensionarii din Sectorul 6

Filiala PDL Sector 6 va organiza, într-un cort de 1.000 de persoane, amplasat în Parcul Moghioroş, o petrecere de Revelion pentru pensionari, secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, urmând să plătească biletele pentru 200 de persoane care au lucrat cu ea în campania electorală.

285 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea organizează o petrecere de Revelion pentru pensionarii din Sectorul 6

Elena Udrea organizează o petrecere de Revelion pentru pensionarii din Sectorul 6 (Imagine: Mediafax Foto)

"În noaptea Anului nou, PDL Sector 6 şi organizaţia de pensionari a filialei organizează o petrecere de Revelion, ca urmare a solicitărilor vârstnicilor, adresate în timpul campaniei electorale", a declarat luni, pentru MEDIAFAX, secretarul executiv şi ministru al Turismului, Elena Udrea.

Ea a completat că pensionarii au rugat-o în timpul campaniei electorale să petreacă împreună Revelionul, dar că, după alegeri, a constatat că toate posibilele locaţii erau deja ocupate.

"Tot ce am mai putut realiza într-o lună a fost să găsim un cort de 1.000 de persoane, pentru petrecerea de Revelion. Cortul a fost amplasat de Primăria Sectorului 6 în Parcul Celibidache, pe durata Sărbătorilor de iarnă, pentru organizarea diverselor evenimente de sezon", a explicat Udrea.

Deputatul PDL a spus că le va plăti biletele celor aproximativ 200 de pensionari care au lucrat alături de ea în campania electorală.

Ea a arătat că PDL Sector 6 va finanţa reducerea biletelor tuturor celor care nu sunt membri ai organizaţiei de pensionari.

Astfel, cei care nu fac parte din această organizaţie vor plăti 100 de lei, iar membrii vor achita suma de 65 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici