Elev bucureştean, cercetat de poliţişti după ce a tras cu pistolul într-o vitrină

Un elev în vârstă de 16 ani din Capitală a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce, duminică, a spart vitrina unui magazin după ce a tras în aceasta cu un pistol cu aer comprimat, în urma unui conflict pe care l-a avut cu vânzătoarea, informează Poliţia Capitalei.

149 afișări
Imaginea articolului Elev bucureştean, cercetat de poliţişti după ce a tras cu pistolul într-o vitrină

Elev bucureştean, cercetat de poliţişti după ce a tras cu pistolul într-o vitrină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, agresorul este un elev în vârsă de 16 ani, care a intrat, în jurul orei 3:40, într-un magazin cu program non-stop.

Pentru că elevul ar fi fost beat, vânzătoarea a refuzat să-l servească, moment în care acesta a început să o înjure. Ulterior, adolescentul a ieşit din magazin şi a început să tragă cu un pistol cu aer comprimat în geamul de la uşă.

"Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o femeie de 32 ani, administrator al unui magazin situat în sectorul 3, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la vânzare, un client pe care a refuzat să-l servească din cauza stării avansate de ebrietate i-a adresat injurii. Totodată, femeia a declarat poliţiştilor că, imediat după ce a ieşit din magazin, acesta ar fi scos un pistol şi ar fi executat mai multe focuri, distrugând astfel geamul de la uşa de acces, fără a provoca însă vătămări corporale sau alte distrugeri", se arată într-un cominicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Suspectul a fost găsit pe o stradă din apropiere, iar asupra lui s-a descoperit şi un pistol cu aer comprimat care mai avea în încărcător un singur proiectil.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că suspectul se numeşte Adrian Cristea şi este elev al Colegiului Agricol "Viaceslav Harnaj" din Bucureşti.

Acesta şi-a recunoscut fapta şi a spus că a cumpărat pistolul, în aceeaşi zi, de la o persoană necunoscută.

Elevul a fost arestat preventiv, pentru 20 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici