Elev din Capitală, prins după ce a furat un telefon în timpul simulării bacalaureatului

Un elev de la Colegiul Naţional "Aurel Vlaicu" din Capitală a fost prins de poliţiştii Secţiei 4, după ce, la simularea bacalaureatului la limba română, a furat un telefon mobil dintr-o sacoşă în care erau ţinute toate telefoanele colegilor, potrivit unor surse din poliţie.

72 afișări
Imaginea articolului Elev din Capitală, prins după ce a furat un telefon în timpul simulării bacalaureatului

Elev din Capitală, prins după ce a furat un telefon în timpul simulării bacalaureatului (Imagine: Shutterstock)

"La data de 6 martie a.c., poliţiştii Secţiei 4 au identificat şi depistat un tânăr de 18 ani bănuit de faptul că, la data de 03.03.2014, în timpul susţinerii simulării examenului pentru bacalaureat în cadrul unui colegiu din sectorul 1, ar fi sustras un telefon mobil", arată vineri Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse din Poliţie, elevul a recunoscut în faţa poliţiştilor că a furat telefonul dintr-o sacoşă în care se aflau toate celularele, în condiţiile în care, în timpul testării, intrarea în sală cu telefonul mobil este interzisă. Ulterior, elevul a vândut telefonul pentru 200 de lei.

Tânărul este cercetat în libertate, pentru furt. Telefonul furat, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, nu a fost recuperat.

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a au susţinut luni proba la limba română din cadrul simulării examenului de bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici