Elev dispărut din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, unde se afla pentru "Şcoala Altfel". El a fost găsit de un vecin, care l-a adus acasă

Un elev în vârstă de 11 ani din Bumbeşti-Jiu a dispărut, miercuri, în timp ce se afla în excursie în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul programului ”Şcoala Altfel”, colegii copilului spunând că acesta intenţiona să meargă până la un magazin să îşi cumpere de mâncare.

2624 afișări
Imaginea articolului Elev dispărut din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, unde se afla pentru "Şcoala Altfel". El a fost găsit de un vecin, care l-a adus acasă

Elev dispărut din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu, unde se afla pentru "Şcoala Altfel"

Elevul în vârstă de 11 ani din Bumbeşti-Jiu care a dispărut, miercuri, în timp ce se afla în excursie în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul programului ”Şcoala Altfel”, a fost găsit, el fiind dus acasă de un vecin care îl văzuse pe stradă.

Potrivit poliţiştilor, elevul din Bumbeşti-Jiu a fost găsit la domiciliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El fusese văzut de un vecin pe stradă în Târgu-Jiu, iar acesta i-a propus copilului să se urce în maşină pentru a-l conduce acasă.

Copilul a acceptat fără să ceară acordul profesorului care coordona grupul.

Elevul Şcolii Gimnaziale Nr.1 Bumbeşti-Jiu se afla, miercuri, în excursie cu profesorii şi colegii, în cadrul programului intitulat ”Şcoala Altfel”, iar la un moment dat a dispărut.

”Am fost sesizaţi de un profesor din Bumbeşti-Jiu despre faptul că, în timp ce se afla în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, cu un grup de copii, unul dintre aceştia, A.V., în vârstă de 11 ani, a părăsit grupul şi nu s-a mai întors. Persoanele care pot da relaţii despre acesta sunt rugate să sune la 112”, declara prtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Lucian Stroe.

Colegii copilului au declarat că acesta ar fi spus că va merge la un magazin din apropierea parcului, pentru a-şi cumpăra de mâncare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici