Elev în vârstă de 15 ani, prins cu cuţitul în şcoală. O colegă fusese surprinsă anterior cu două cuţite

  • Un tânăr în vârstă de 15 ani a fost prins de către un echipaj de jandarmi în Liceul Tehnologic Dacia din Piteşti cu un cuţit
  • Elevul ţinea cuţitul în rucsac
  • Jandarmeria intensifică patrulările în zona şcolii, în condiţiile în care săptămâna trecută o elevă fost prinsă, la aceeaşi şcoală, cu două cuţite.
1692 afișări
Imaginea articolului Elev în vârstă de 15 ani, prins cu cuţitul în şcoală. O colegă fusese surprinsă anterior cu două cuţite

Jandarmii din Piteşti au fost chemaţi, luni, de către conducerea Liceului Tehnologic Dacia, pe motiv că în şcoală se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică.

Jandarmii au identificat trei tineri care la vederea oamenilor legii au încercat să fugă. Aceştia au legitimat tinerii şi i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru deţinere de obiecte interzise, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie.

Având în vedere că săptămâna trecută a fost prinsă, la aceeaşi şcoală, o elevă cu două cuţite şi un pumnal tip box, conducerea Jandarmeriei Argeş a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese şi staţionări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariţia altor situaţii de acest tip.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici