Elev la spital după ce s-a bătut cu un coleg, în Liceul de Telecomunicaţii din Capitală

Un elev a ajuns la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, după ce s-a bătut cu un coleg, în Liceul de Telecomunicaţii din Capitală. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul a avut loc joi, în Sectorul 6.

48 afișări
Imaginea articolului Elev la spital după ce s-a bătut cu un coleg, în Liceul de Telecomunicaţii din Capitală

Elev la spital după ce s-a bătut cu un coleg, în Liceul de Telecomunicaţii din Capitală (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţia Sectorului 6 a fost sesizată de faptul că un tânăr de la Liceul de Poştă şi Telecomunicaţii a ajuns la spital în urma unei altercaţii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, că acestuia i se fac investigaţii medicale amănunţite, inclusiv RMN, pentru a se constata dacă are vreo leziune. Din primele investigaţii, rezultă că nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Adolescentul are buza umflată şi un dinte spart, dar medicii verifică dacă în urma altercaţii au fost provocate şi alte răni.

Potrivit sursei citate, ofiţerii Secţiei 25 Poliţie au preluat cercetările şi fac verificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici