Elevă din Bucureşti, internată după ce a fost bătută de o colegă. Agresoarea este considerată "elev problemă"

O elevă a Grupuluii Şcolar Agricol "Viaceslav Harnaj" din Bucureşti a fost transportată la spital, marţi, de un echipaj SMURD, după ce a fost bătută, în apropierea liceului, de una dintre două colege cu care a intrat în conflict, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia Capitalei.

1008 afișări
Imaginea articolului Elevă din Bucureşti, internată după ce a fost bătută de o colegă. Agresoarea este considerată "elev problemă"

Elevă din Bucureşti, internată după ce a fost bătută de o colegă. Agresoarea este considerată "elev problemă" (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit surselor citate, la ora 13.32, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o elevă a fost rănită în urma unei agresiuni.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a transportat-o pe adolescenta rănită la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Agresoarea elevei de la Grupul Şcolar Agricol este considerată "elev problemă"

Agresoarea elevei de la Grupului Şcolar Agricol "Viaceslav Harnaj" din Bucureşti este considerată "elev problemă" şi a ajuns în aceeaşi şcoală cu victima după ce a fost nevoită să plece, din motive disciplinare, de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă", potrivit unor surse din Poliţie.

Poliţiştii au spus iniţial că victima, în vârstă de 17 ani, a fost atacată de alte două eleve din aceeaşi unitate de învăţământ, pe o stradă situată la aproximativ 200 de metri de liceu, şi ar fi suferit o fractură de piramidă nazală.

Conform surselor citate, poliţiştii Secţiei 2 au stabilit, în urma primelor cercetări, că eleva agresată a fost lovită de numai una dintre cele două fete cu care a intrat în conflict. Cea care a lovit victima ar fi ajuns la Grupul Şcolar Agricol după ce a trebuit să se mute din motive disciplinare de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă".

Sursele citate au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că eleva face parte dintr-o familie dezorganizată şi locuieşte împreună cu bunica ei în comuna ilfoveană Baloteşti, părinţii fiind în străinătate.

Cele două fete care şi-au atacat colega s-au speriat şi au fugit după producerea incidentului, fiind căutate de poliţişti.

Sursele citate au mai precizat că un echipaj de poliţie a mers la spital, pentru a sta de vorbă cu victima şi a lămuri contextul în care a avut loc conflictul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici